Gegroet

burkinabe.be: onze website over Burkina Faso

Vaarwel Burkina

Het is zover. We hebben ons Burkinabestaan afgerond, het stof van onze valiezen geschud en eens diep ademgehaald. Sinds april werkt Heleen voor de boerenorganisatie UNAG in de noordelijke bergen van Nicaragua. Wim heeft nog tot eind juni in Burkina Faso gewerkt, en is op 18 juli ook voor even naar het land van Sandino vertrokken, ditmaal als freelance journalist. Ondertussen werkt hij voor Broederlijk Delen in Brussel.

Zo ruilde Heleen de stoffige vlakten in voor groene bergen, en krijgt ze nu rijst met rode bonen voorgeschoteld in plaats van tô met baobabsaus. Wim eet nog steeds Burkinees, maar met een Belgisch sausje erover. Tijd dus om ook burkinabe.be te vervangen. Geen vrees, deze website wordt niet van het net gehaald. Zijn kleine zusjes staan wel te popelen om op de wereld losgelaten te worden. Surf voortaan naar Heleens nieuwe webstek www.nicavida.be om je onder te dompelen in haar latinoavonturen. Om de omzwervingen van Wim te volgen kan je naar www.sayouba.be.

Nieuwsbrieven

20 mei 2008: Tussen drie werelden

10 maart 2008: Tijd van komen en gaan

7 oktober 2007: Als de regen het laat afweten

8 september 2007: Terug thuis

12 juli 2007: Ontworteld?

27 december 2006: om op de frigo (koelkast) te plakken

18 oktober 2006: le train-train quotidien (de dagelijkse trein-trein)

6 augustus 2006: Alle beetjes helpen, dacht de mug (en ze stak Heleen…)

20 juni 2006: Uit de lucht gevallen

Foto van de week

Herbekijk onze wekelijkse foto's op foto van de week

Kiekjes en verhaaltjes

Lees verhalen uit Burkina Faso in Woestijnstof, bekijk onze fotoreportages in Kiekjes, kom meer te weten over Burkina Faso in Land en klik door naar Straatlawaai voor weetjes en geruchten allerhande. Veel surfplezier!